ТЕЛЕФОН: 0877 670001 EMAIL: info@christian-bg.com

Дамски боти от естествена кожа |КОД - 5895| Разгледай всички от категория дамски боти

131300-(2)9
131300-(3)9
131300-(4)9
131300-(5)5
Оценка за продукта: Все още не е гласувано
Цена : 129,00 лв
Размер :

Описание

ОПИСАНИЕ:
- боти от черна кожа
- апликации от кожа и релефни шевове
- черни връзки
- заоблен връх
- активен цип от вътрешната страна
- нисък масивен ток

СЪСТАВ:
- външна част - естествена кожа
- вътрешна част - топла подплата
- ходило - синтетичен материал

РАЗМЕРИ ЗА НОМЕР 37:
- външни:      височина на тока: 3 см
                      ширина на ходилото: 9,5 см
                      височина: 20 см
                      (от горният ръб на тока до най-високата
                      част на ботата)

- вътрешни: дължина на стелката: 23,5 см

 
Определяне дължината на стелката

КОД НА ПРОДУКТА:
boti 5895

* Всички модели боти могат да бъдат разширени между 2 и 4 см. Разполагаме със специална машина за разширяване на ботата в областта на прасеца и свода, в зависимост от модела и кожата, от която е изработен артикула!
* Размерите са приблизителни!
* Онлайн магазин "Christian" НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, защото настройките за всеки един са индивидуални!

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
Christian - Обувки от естествена кожа Дамски боти от естествена кожа |КОД - 5895| ОПИСАНИЕ:- боти от черна кожа- апликации от кожа и релефни шевове- черни връзки- заоблен връх- активен цип от вътрешната страна- нисък масивен ток СЪСТАВ:- външна част - естествена кожа- вътрешна част - топла подплата- ходило - синтетичен материал РАЗМЕРИ ЗА НОМЕР 37:- външни:      височина на тока: 3 см                      ширина на ходилото: 9,5 см                      височина: 20 см                      (от горният ръб на тока до най-високата                      част на ботата)- вътрешни: дължина на стелката: 23,5 см Определяне дължината на стелката КОД НА ПРОДУКТА:boti 5895 * Всички модели боти могат да бъдат разширени между 2 и 4 см. Разполагаме със специална машина за разширяване на ботата в областта на прасеца и свода, в зависимост от модела и кожата, от която е изработен артикула! * Размерите са приблизителни!* Онлайн магазин "Christian" НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, защото настройките за всеки един са индивидуални! 129 BGN http://schema.org/InStock дамски боти


Разгледай дамски боти