ТЕЛЕФОН: 0877 670001 EMAIL: info@christian-bg.com

Дамски боти от естествена кожа |КОД - 6014| Разгледай всички от категория дамски боти

61000-(2)
61000-(3)
61000-(4)
61000-(5)
Цена : 179,00 лв
Размер :

Описание

ОПИСАНИЕ:
- боти от черен естествен набук
- апликации от набук и еластично разширение с декоративни камъчета отпред
- заоблен връх
- активен цип от вътрешната страна
- средно висок релефен ток

СЪСТАВ:
- външна част - естествена кожа
- вътрешна част - топла подплата
- ходило - синтетичен материал

РАЗМЕРИ ЗА НОМЕР 37:
- външни:      височина на тока: 6 см
                      ширина на ходилото: 8,5 см
                      височина: 11 см
                      (от горният ръб на тока до най-високата
                      част на ботата)

- вътрешни: дължина на стелката: 23,5 см

 
Определяне дължината на стелката

КОД НА ПРОДУКТА:
boti 6014

* Всички модели боти могат да бъдат разширени между 2 и 4 см. Разполагаме със специална машина за разширяване на ботата в областта на прасеца и свода, в зависимост от модела и кожата, от която е изработен артикула!
* Размерите са приблизителни!
* Онлайн магазин "Christian" НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, защото настройките за всеки един са индивидуални!

Christian - Обувки от естествена кожа Дамски боти от естествена кожа |КОД - 6014| ОПИСАНИЕ:- боти от черен естествен набук- апликации от набук и еластично разширение с декоративни камъчета отпред- заоблен връх- активен цип от вътрешната страна- средно висок релефен ток СЪСТАВ:- външна част - естествена кожа- вътрешна част - топла подплата- ходило - синтетичен материал РАЗМЕРИ ЗА НОМЕР 37:- външни:      височина на тока: 6 см                      ширина на ходилото: 8,5 см                      височина: 11 см                      (от горният ръб на тока до най-високата                      част на ботата)- вътрешни: дължина на стелката: 23,5 см Определяне дължината на стелката КОД НА ПРОДУКТА:boti 6014 * Всички модели боти могат да бъдат разширени между 2 и 4 см. Разполагаме със специална машина за разширяване на ботата в областта на прасеца и свода, в зависимост от модела и кожата, от която е изработен артикула! * Размерите са приблизителни!* Онлайн магазин "Christian" НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, защото настройките за всеки един са индивидуални! 179 BGN http://schema.org/InStock дамски боти


Разгледай дамски боти