ТЕЛЕФОН: 0877 670001 EMAIL: info@christian-bg.com

Доставка, плащане и отстъпки

След като клиента направи поръчка ще последва телефонно обаждане от online магазин CHRISTIAN за уточняване на детайлите по поръчката и нейното потвърждаване. При потвърдена поръчка клиента ще получи e-mail от online магазин CHRISTIAN за финализирана поръчка. Доставките на стоките се извършват от куриерска фирма Еконт. Цената на куриерската услуга е от 5лв. до 8лв. в зависимост от тарифния план на куриера.

Време за доставка:

–от понеделник до петък поръчките направени до 15ч. ще бъдат обработени и изпратени в същия ден. Клиента ще получи стоката на следващия ден между 10ч. и 17ч.(за събота до 13ч.). Поръчки направени след 15ч. ще бъдат обработени и изпратени на следващия работен ден.
–в събота и неделя поръчките се обработват и изпращат в понеделник (ако понеделник е празничен ден поръчките се обработват и изпращат в първия работен ден след празниците).
–в празнични дни поръчките се обработват и изпращат в първия работен ден след празниците.

Оnline магазин CHRISTIAN изпраща на клиента поръчаните стоки с наложен платеж. Стойността на доставката се заплаща от оnline магазин CHRISTIAN (за стоки на стойност над 49лв.). Клиентът заплаща на куриера стойността на стоките и таксата по наложения платеж (2,5% от стойността на наложения платеж). Ако клиентът откаже стоката, той заплаща стойността на куриерската услуга за връщане на стоката в оnline магазин CHRISTIAN.
Ако размерът на обувките не отговаря на размерът на клиента следва клиентът да върне обувките (до 24ч. след получаването им) на оnline магазинCHRISTIAN .
Оnline магазинCHRISTIAN заплаща стойността на куриерската услуга и в двете посоки при замяна на обувки поради несъответствие в номерата.
Клиентът трябва да уведоми оnline магазин CHRISTIAN писмено с e-mail, че връща обувките заради несъответствие в номерата. Интернет магазин CHRISTIAN ще прати на клиента желания размер веднага след като получи върнатите от клиента обувки. Съгласно Закона за Защита на Потребителите(ЗЗП) обувките трябва да са със запазен търговски вид(да са в оригинална опаковка с поставени етикети и стикери; да не са носени,да нямат видими следи от употреба по ходилото ,тока,лицевата страна на кожата и вътрешната страна-хастара).

На капака на всяка кутия има надпис:

МОЛЯ, ПРОБВАЙТЕ ОБУВКИТЕ НА ЧИСТА ПОВЪРХНОСТ!
УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ ТОВА Е ВАШИЯ РАЗМЕР И ЕДВА ТОГАВА ОТКЪСНЕТЕ ЕТИКЕТИТЕ И СТИКЕРИТЕ ОТ ОБУВКИТЕ!

БЛАГОДАРИМ ВИ!


ОТСТЪПКИ!

При покупка на стоки, които не са с намалени цени и са с единична стойност над 49лв. клиента получава талон за отстъпка -10%.Талонът важи при следваща покупка на стоки, които не са с намалени цени и са с единична стойност над 49лв. Талонът важи 1година от датата на издаване.